PRODUK UTAMA

kami nyayogikeun kualitas luhur.

Tentang Kami

Percanten ka kami, pilih kami

  • about_img

Pedaran ringkes :

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd. perenahna di Xuzhou, Propinsi Jiangsu, kalayan transportasi anu merenah dina karéta api, jalan tol sareng penerbangan. Perusahaan kami mangrupikeun produsen khusus anu ngahijikeun desain, produksi sareng jual kana hiji organik. Perusahaan kami ngahasilkeun sareng penjualan sababaraha bagian tanker, bagian oilcan, bagian keranjang nyiram, aluminium sareng gandeng stainless steel gandeng, dua arah sareng klep treble-way, klep petrokimia tekanan sedeng sareng low, bagian tanker recovery gas standar Éropa ..

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

Ilubiung dina kagiatan paméran

  • Naon klep subsea tanker

    Klep laut bawah laut ogé disebut klep pneumatik, klep subsea pneumatik, klep darurat, sareng klep tutup darurat. Kusabab aya sababaraha kacilakaan kecepatan-gancang sareng terowongan kendaraan barang bahaya di Cina di 2014, departemén nagara anu aya hubunganana parantos nguatkeun pengawasan ...

  • Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika treuk tank nuju nguap?

    1. Sateuacan operasi kapal uap, usik anti limpahan kedah dipiceun. Saatos operasi steamer réngsé sareng bak na didinginkan, éta bakal disimpen deui ti majelis énggal. 2. Sateuacan operasi steamer, colokan fusible di handapeun klep subsea kedah dicabut. Saatos ...

  • Naha permukaan klep stainless steel ogé karat?

    Naon stainless steel? Dina pamahaman seueur jalmi, "stainless steel" mangrupikeun waja anu moal keyeng, tapi seueur nasabah ngahasilkeun bintik karat nalika bintik karat coklat (bintik) némbongan dina permukaan klep stainless steel. Naon sababna? Klep stainless steel gaduh kamampuan ...

  • Naon anu kuring kedah lakukeun upami bedil ngeusian suluh nyalira sanés tiasa ngégél diri?

    Naha bedil suluh dina treuk bahan bakar tiasa nyéépkeun nyalira gumantung kana naha rohangan vakum tiasa ngawangun vakum anu cekap. Ku alatan éta, nalika gun ngisi suluh henteu tiasa diséépkeun nyalira, éta kedah utamina direngsekeun numutkeun ideu ieu: 1. Pariksa upami segel dina sendi antara ba ...