Tentang Kami

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd.

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd.perenahna di Xuzhou, propinsi Jiangsu, kalayan transportasi anu merenah dina karéta api, jalan tol sareng penerbangan. Perusahaan kami mangrupikeun produsen khusus anu ngahijikeun desain, produksi sareng jual kana hiji organik.
Perusahaan kami ngahasilkeun sareng penjualan sababaraha bagian tanker, bagian oilcan, watering bagian karinjang, aluminium sareng stainless steel gandeng gancang, dua arah sareng klep treble-way, klep petrokimia tekanan sedeng sareng low, bagian tanker recovery gas standar Éropa, produk pamulihan pompa bensin . Produk kami seueur disayogikeun pikeun industri sapertos perusahaan minyak bumi, pasukan, saham minyak, tank truk, gerobak cai sareng pom bensin.
Perusahaan kami nyayogikeun produk anu dilengkepan, téknik canggih, kakuatan téknis anu kuat, sareng kami tiasa ngalakukeun pembuatan bagian-bagian khusus anu sanés.

Lingkup bisnis anu sanés

Perusahaan kami gaduh pangalaman rékayasa mangtaun-taun, kami ogé khusus dina angsuran pigura kawat pompa bensin, tank minyak, tank aspal, tangki simpanan anggur, pipa sareng konstruksi pompa bensin, sakali sareng dua kali pamulihan pamulihan bénsin, refit treuk tank standar Éropa .

about-3
about-4
about-5

NAHA MILIH KAMI

"Kualitas luhur, harga anu wajar & jasa saatos jual anu saé" mangrupikeun prinsip kami, "Kapuasan Palanggan" mangrupikeun tujuan langgeng urang; produk kami parantos ditampi kalayan sanés ngan ukur di pasar domestik tapi ogé di seueur pasar luar negeri di panjuru dunya.

1). Harga langsung pabrik, langkung kompetitif, tiasa nyayogikeun rupa-rupa kapang, sareng nyayogikeun asesoris anu cocog.
2). Pabrik urang sorangan, mastikeun ngontrol unggal léngkah produksi, kualitas kontrol anu langkung saé sareng waktos pangiriman
3). Téhnologi anu asak, kualitas luhur, sareng kirang seueur cacat dina prosés produksi.

about bg

Personalia 
Kami gaduh angka seueur taun pangalaman rékayasa para profesional, fokus kana panilitian sareng pamekaran, pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan konsumén.

Kualitas
Kontrol anu ketat pikeun unggal léngkah produksi, langkung saé ngatur kualitas sareng waktos pangiriman.

Sampel
Gratis kanggo Sampel Sampel Dumasar kana nilaina, waktos sampling mangrupikeun dinten anu tiasa dianggo. Konsumén mayar biaya anu jelas. Biaya sampel bakal dibalikeun duit saatos anjeun mésér urutan kahiji.

Kaunggulan téknis
Perusahaan kami nyayogikeun produk anu dilengkepan, téknik canggih, kakuatan téknis anu kuat, sareng kami tiasa ngalakukeun pembuatan bagian-bagian khusus anu sanés.

certification