Bahan bakar Tanker API Camlock Coupling Adapter

Pedaran pondok:

Adaptor API Gravity Drop parantos dirarancang khusus pikeun klep API sareng konektor,

Ngaleupaskeun épisién. Desain sudut serong merenah pikeun pemakaian gravitasi ngajantenkeun ngabongkar langkung bersih sareng langkung gancang, éta ogé tiasa ngajagi tabung lemes henteu ditekuk nalika ngabongkar.

Gandeng awéwé sareng klep solokan minyak saluyu sareng standar API Rp 1004. Éta tiasa nyambung sareng gandeng API standar. Kalayan perlakuan oksidasi permukaan sareng Stainless Steel, résistansi korosi tinggi, kokoh sareng awét.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Téknis

Ngaran Produk     Kualitas tinggi stainless steel API adaptor
Bahan awak Beusi sténless
gagangna Kuningan
Technics: Casting
Diaméter Nominal 4 ″ - 2.5 ″ / 4 ″ -3 ″ / 4 ″ -4 ″
Tekanan: 0,6Mpa
Tempreture: -150 ° F dugi + 250 ° F
Sedeng: béngsin, minyak tanah, solar, cai, jsb

 

API Gravitasi Coupler

 API adaptor gandeng mangrupikeun desain anu pangsaéna pikeun adaptor handap API pikeun mastikeun kasalametan sareng loading gancang sareng ngabongkar momotanana. Éta dirarancang nganggo 'lambe' interior anu ngajantenkeun langkung gampang sambungan. Mates kalayan standar 4 ″ API RP-1004 adaptor treuk tank.
Pikeun dipasang pikeun ngalakukeun recovery uap. Aya tilu ukuran (2,5 ″ 3 ″ 4 ″) pikeun nyugemakeun sababaraha pilihan. Desain nabi jero merenah nalika muka klep Adaptor Uap. Desain Pakem Kuningan pikeun ngonci pageuh nalika nyambungkeun sareng klep adaptor uap.
Camlock coupler ningkatkeun épisiénsi nalika ngabongkar bahan bakar tina tanker. Desain unik merenah pikeun dibereskeun pikeun ngabongkar momotanana langkung bersih sareng langkung gancang. Épéktip ngajaga selang ulah dibengkokkeun. Antarbeungeut awéwé-Coupler sasuai sareng sarat API RP1004, tiasa dihubungkeun sareng API Coupler standar.

 1. Pasangan Gravitasi

Gravity Drop Coupler ningkatkeun épisiénsi nalika ngalakukeun padamelan ngabongkar. Desain sudut serong merenah pikeun pemakaian gravitasi ngajantenkeun ngabongkar langkung bersih sareng langkung gancang. Épéktip ngajagi selang supados henteu dibengkokkeun nalika ngabongkar. Antarbeungeut awéwé-Coupler sasuai sareng sarat API RP1004, tiasa dihubungkeun sareng API Coupler standar.

 2. Kauntungan sareng Fitur

* Pangobatan Hardening: Sakabéh awak klep diliwatan prosés pengerasan khusus pikeun ningkatkeun kahirupan jasa na.

* Desain Wajar: Desain sudut serong merenah pikeun pemakaian gravitasi sareng sacara épéktip ngajaga selang pembuangan.

* Ukuran Standarisasi: Diménsi panganteur didesain sesuai sareng standar API RP1004, docking sareng konektor API standar.

* Bobot Ringan: Awak utama didamel tina paduan aluminium, éta langkung enteng sareng kokoh.

 Fitur

* Alloy aluminium struktur die-cast, pangobatan anodized. 
* Operasi ngonci Cam, dipasang ku pencét. 
* 22,5 sudut ka handap ngirangan ingetan minyak.
* Pakem dirancang sacara éksklusif pikeun ngonci ngajantenkeun sambungan anu langkung gampang sareng panyegelan anu langkung dipercaya.
* Cam sareng bebas ngambang ngaleungitkeun gesekan sareng ngabengkok, langkung gampang nyambung tanpa gajih.
* Gampang parios aliranna ngalangkungan gelas paningal lamellar.
* Dipaké pikeun seueur bagian tanker, nyalira muatan sareng ngabongkar momotanana pikeun suluh anu bénten.
* Minuhan standar API1004.

Ngaran Produk     Kualitas tinggi stainless steel API adaptor
Bahan awak aluminium 
  gagangna Kuningan
Métode Operasi Mékanis
Ngégél NBR
Téknis: Casting
Spésifikasi 4 × 2,5 inci, 4 × 3 inci, 4 × 4 inci
Tekanan: 0,6Mpa
Tempreture: -20 ~ + 70 ℃
Sedeng: Bénsin, Kerosén, Diesel


Gravity Drop Coupler

desain anu pangsaéna pikeun adaptor handap API pikeun mastikeun kasalametan sareng loading gancang sareng ngabongkar. Éta dirarancang nganggo 'lambe' interior anu ngajantenkeun langkung gampang sambungan. Mates sareng standar 4 ″ API BR-1004 adaptor tank.

Bahan: 
Awak: Aluminium
Segel: NBR
Pakem: Tambaga
Pin: stainless steel

Fitur:
1. Alloy aluminium struktur die-cast, pangobatan anodized.
2. Cam ngonci operasi, dipasang ku pencét.
3. 22,5 sudut ka handap ngirangan ingetan minyak.
4. Éksklusif desain cecekelan arah Ngonci ngajadikeun sambungan gampang sareng sealing langkung dipercaya.
5. Cam sareng bebas ngambang ngaleungitkeun gesekan sareng ngabengkok, langkung gampang nyambung tanpa gajih.
6. Gampang parios aliranna ngalangkungan gelas paningal lamellar.
7. Dipaké pikeun seueur bagian kapal tanker, loading misah sareng ngabongkar momotanana pikeun bahan bakar anu bénten.
8. Minuhan standar API1004.

Ukuran: 4 * 4, 4 * 3, 4 * 2.5
Métode Operasi: Mékanis
Tekanan Gawe: 0.6MPa
Kisaran suhu: -20 ~ + 70 ℃
Nyambungkeun: Kiyeu
Sedeng:  Bénsin, Kerosén, Diesel

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana