Taros Kami

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd.

Alamat

Zona Konséntrasi Industri Wang Ji, Suining County, Xuzhou City, Jiangsu Propinsi, Cina

Telepon

86-18952199250
86-18852262628
86-0516-88116288

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami