Klep Pamulihan Uap

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Ngaran Merek: JiaSheng

Nomer modél: DN50, DN80, DN100

Aplikasi: Umum

Bahan: Kuningan

Suhu Média: Suhu Normal

Tekanan: Tekanan Sedeng

Kakuatan: Manual

Média: Minyak

Ukuran Pelabuhan: 2 ′, 3 ′, 4 ″

Struktur: Pariksa

Ngaran produk: Aluminium Alloy Flange Fire Resistance Ventilation Cap

 


Detil Produk

Tanda Produk

Cap Résistansi Résistansi Api

1. Perkenalan ringkes produk:

Hat cap ventilasi résistansi seuneu nyaéta pelat aluminium tahan api, cangkangna matak aluminium. Inti tahan seuneu nyaéta papan bergelombang stainless steel sareng pelat aluminium bergelombang anu saluyu sareng sarat téknologi CB-5908-2005. Nalika ékspansi bahan bak atanapi kana minyak, nyaéta ngalangkungan inti anu nolak inti papan bergelombang di luar knalpot. Nalika bak pikeun nempatkeun minyak kana bak hisap, sareng nyegah sareng ngaleungitkeun sadaya seuneu tina bak, pastikeun kasalametan.

2. ciri:

3. Catetan pikeun pamasangan:
Tutup ventilasi kedah dipasang sacara vertikal dina tank top, mastikeun tekanan kasaimbangan internal sareng éksternal. Dina raraga mastikeun kasalametan bak sareng pom bensin.

4. Pangropéa sareng perbaikan:
Pikeun mariksa perméabilitas hawa tina résistansi seuneu pelat bergelombang tina tutup ventilasi, mastikeun résistansi seuneu anu saé, perméabilitas hawa anu saé. Pikeun ngaleupaskeun sekrup tutup cap anu tiasa napas nalika pangropéa sareng sekrup inti tahan seuneu, nyandak inti tahan seuneu, parios

Jenis sambungan: Flange
Kata kunci: Cap Réspirasi Résistansi Seuneu
Sértipikat: ISO9001
Ukuran: 2 "2,5" 3 "
Bahan awak: Aluminium
Sambungan: Flange
Standar atanapi Non Standard: Standar
Kamampuhan Suplai: 30000 Potongan / Potongan per Bulan
Rincian bungkusan: Kotak karton Standar Atanapi Paménta Palanggan
Palabuhan: Shanghai / Lianyungang
Anjog Waktos: Dikirim dina 15 dinten saatos pamayaran

inti retardant seuneu dipeungpeuk, deformasi atanapi korosi, kedah langsung ngabersihkeun atanapi ngagentos inti tahan seuneu, cek bulanan dua kali.

Spésifikasi

Ngaran Produk: Résistansi Résistansi Résistansi Cap 
Materia: Awak: alloy aluminium / stainless steel
Pakem: ——
Ukuran: DN50, DN80, DN100
Technic: Casting
Operasi: Manual
Tekanan: 0.6MPa
Jenis sambungan: Flange
Média: Bénsin, Kerosén, Diesel, Cai, jsb

Jasa Urang

 

1. Harga Paling Kompetitif
Kami produsén, Kami ngajual produk langsung ka konsumén sanés ngalangkungan perantara. Urang nyimpen artos artos kanggo anjeun.

2. Penjaminan Kualitas.
Kalayan tim proffessional ngendalikeun prosés ngahasilkeun, ngajamin kualitas luhur.

3. Desain sareng Produksi.
Upami anjeun dina paménta khusus, kirimkeun ka kami kertas desain atanapi parameter produk, kami bakal ngarancang sareng ngadamelna kanggo anjeun.

4. Pangiriman gancang.
Kusabab kami pabrik kalayan gudang ageung, urang gaduh produk anu seueur di toko.

5. Saatos-diobral Service
waktuna sareng épéktip.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Overfill Anti-fire breather valve

      Overfill klep napas Anti seuneu

    • Universal Swivel Coupler

      Universal Swivel Coupler

    • Fuel Tanker Pressure Safty Valve

      Tekanan Sékrési Tanker Safty Valve

      Pedaran Produk Éta dipasang dina luhur treuk tank, kalayan fungsi relief tekanan darurat. Upami tekanan dina jero minyak sapertos tinggi tibatan tekanan anu dipeunteun, klep na bakal kabuka pikeun béak tekanan di jero. Parabot Téknis Parameter Tipe Bahan Suhu Range Range Work Pressure Connection Type JSVB 304/316 -20 ℃ ~ + 150 ℃ 0.05Mpa ~ 0.4Mpa Flange  

    • Petroleum Drop Hose

      Selang Minyak Bumi

      Pedaran Produk 1. Konstruksi: Tabung: Karét sintétik tahan ka béngsin, solar, minyak suluh. Penguatan: Kawat kakuatan Single Tunggal dikepang. Panutup: Sintétis karét-Seuneu Tahan, teu tahan nganggo, tahan ozon tahan cuaca. 2. Suhu: -40 ℃ dugi ka + 70 ℃ 3. Warna: Hideung, Biru, Beureum sareng Héjo jsb 4. Aplikasi: Kanggo aplikasi pompa dispensing bahan bakar, kalebet béngsin, solar, suluh oksigén (dugi ka maksimal 15% sanyawa teroksigasi ), minyak pelumas, sareng minyak mineral sanés ...

    • Bottom Valve Control Operator

      Operator Control Valve Bawah

      Detil Gancang Standar atanapi Non Standard: Struktur Standar: Tekanan Manual: Suhu normal Suhu Média: Bahan: Suhu normal Média: Ukuran Pelabuhan minyak: Tempat Asalna: Cina (Daratan) Layanan Kami 1). Harga langsung pabrik, langkung kalapa, sagala rupa tina kapang aya, asesoris cocog ditawarkeun. 2). Kalayan pabrik urang sorangan, Kontrol ketat pikeun unggal léngkah produksi, langkung saé ngadalikeun kualitas sareng waktos pangiriman 3). Téhnik dewasa, kualitas luhur, produk kirang cacad nalika prod ...

    • Weld Elbow 90 Degree

      Las siku 90 Gelar