Tangki Minyak Ayun Cék Klep

Pedaran pondok:

Jenis: Metal Check Valves, check valves for fuel dispenser

Tempat Asalna: Jiangsu, Cina

Ngaran mérek: Jiasheng

Nomer modél: JSJSACV

Aplikasi: cék klep pikeun cairan dispenser bahan bakar dipasang

Suhu Média: Suhu Sedeng

Kakuatan: Pneumatik

Média: béngsin, minyak tanah, minyak solar jsb.

Ukuran Pelabuhan: Standar, 1-1 / 2 ”2 ″, 1,5 ″ / 2 ″

Struktur: Pariksa

Standar atanapi Non Standard: Standar sudut pamariksaan klep pikeun cairan

Ngaran produk: Valve Dispenser Angle Check Valve

Bahan awak: beusi tuang awak, tambaga batin

Sedeng: Cék klep pikeun béngsin, minyak tanah, minyak solar jsb.

tekanan: Tekanan Sedeng

Ukuranana: 1-1 / 2 ”2 ″, 1,5 ″ / 2 ″ atanapi ukuran anu disesuaikan

benang: BSPF .NPT.

kakuatan: Pneumatik

Suhu ngagawekeun: suhu sedeng


Detil Produk

Tanda Produk

Kamampuhan Suplai:

20000 Potongan / Potongan per Bulan Klep mariksa klep kuningan cek klep pikeun dispenser bahan bakar

Rincian bungkusan:

Casting beusi sudut dispenser suluh beusi
Rincian bungkusan: Bungkus Ékspor karton standar, bungkus kai atanapi Sakumaha Disesuaikan
Waktos Pangiriman: Sakitar 3-7 dinten saatos nampi pembayaran, atanapi gumantung kana jumlah pesanan.

Palabuhan:Lianyungang / Qingdao / Shanghai

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 199 200 - 499 > 499
Est. Waktos (dinten) 2 5 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

casting klep dispenser beusi sudut klep cek

Angle Check Valve tipically digunakeun pikeun ngendalikeun suluh kalayan aliran tinggi sareng low dropout. Fitur tina klep jenis ieu kalebet ukuran alit, béaya rendah, rohangan pamasangan alit sareng struture saderhana. Dianggo pikeun béngsin, minyak tanah, minyak solar jsb. 

Ngaran Produk   Suluh Dispenser Angle Check Valve
matéri boday: beusi casting, batin: tambaga
Inlet-outlet BSP / NPT 1-1 / 2 ″ & 2 ″
sedeng cairan minyak sapertos béngsin, minyak tanah, solar, cai, jst
anjing laut Buna-n
aplikasi dispenser bahan bakar atanapi tanker pikeun ngendalikeun aliran minyak

Pitunjuk pikeun dianggo

casting klep dispenser beusi sudut klep cek

1. Dipasang dina sistem sedot, jalur bahan bakar dina luhureun bak panyumputan suluh pikeun ngajaga perdana.
2. Modél sayogi kalayan inlet berulir jalu kanggo sambungan langsung kana fittings bung tank atanapi sareng inlet bikangna pikeun sambungan kana puting anu diulirkeun kana tangki bung fit.
3. Modél Singlepoppet tiasa dianggo dina aplikasi dimana klepna gampang diakses pikeun perawatan sareng panyabutan atanapi ngagantian.

Pedaran pangaruh aplikasi

 

1. Cakram poploading sareng cakram bunaN pikeun ngabantosan ngajaga klep nalika dipasang di daérah geter tinggi
2. Disarankeun pikeun dianggo dina garis nyeuseup anu tekananna henteu ngaleuwihan 34 suku sirah.
(sakitar 15 psi)
3. 100% pabrik diuji.

Ukuran Bagan Desain Ieu

 
Ngaran Produk casting klep dispenser beusi sudut klep cek
lebet BSP / NPT
outlet 1-1 / 2 ″ & 2 ″

Pakét & Pengiriman

Rincian bungkusan: Bungkus Ékspor karton standar, bungkus kai atanapi Sakumaha Disesuaikan
Waktos Pangiriman: pesenan alit 3-7 dinten saatos nampi bayaran, pesenan ageung gumantung kana jumlahna, tiasa janten konsensus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana