Minyak Suluh Calibrating Bucke

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: xuzhou, china

Ngaran mérek: Jiasheng

Nomer modél: 5L 10L 20L

Modél Numbe: 5L10L 20L Ngukur tiasa

Aplikasi: Diesel, Bénsin, cai atanapi cairan sanés

Warna: Slivery

Beurat: 0.7

Akurasi: 0,2%

Kata kunci: ukur stainless steel tiasa

Kisaran ukuran: 5L / 10L / 20L / 50L

Pamakéan: ngeusian stasiun

merek: Jiasheng

Bahan: 304 Stainless Steel, baja karbon atanapi ngarobih


Detil Produk

Tanda Produk

Kamampuhan Suplai:10000 Potongan / potongan per Bulan

Rincian bungkusan:

ngukur suluh tiasa dikalibrasi ngukur bahan bakar stainless steel tiasa kanggo dispenser bahan bakar 

1. Pengepakan industri: tabung plastik + karton + palét kai. 
2. Pamasangan komérsial: kantong + kotak warna + karton + palét kai. 
3. Sakumaha sarat tamu.

Palabuhan:shanghai atanapi qingdao atanapi lianyungang

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 1999 2000 - 5999 > 5999
Est. Waktos (dinten) 5 15 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

bahan bakar dispenser stainless steel Ngukur tiasa
Bahan: SS304
Volume: 1,2,3,5,10,20,50L
Kabuktosan mangrupikeun kabutuhan di pom bensin kanggo ngukur cairanana. éta diwangun ku:
Garis pendarahan diperyogikeun (tibatan klep getih) dina sadaya panerusna anu anyar dimana hawa tiasa kajebak dina gandeng istirahat garing sareng
garis bade ka dinya.
Kondisi tingkat standar lapangan volumetrik kedah ditangtoskeun ku cara ngagunakeun tingkat pikeun plumb beuheung tinimbang gumantung kana
luhur beuheung janten rata. Tingkat dina standar lapangan volumetrik bakal diluyukeun pikeun satuju sareng kaayaan tingkat ieu.
Nilai dina opat tabel parantos diénggalan sareng pembagian skala minor (subdivision) dihartikeun salaku saragam beuheung
kasabaran 

Ngaran Produk ngukur dispenser bahan bakar tiasa 
ukuran 5L / 10L / 20Lor ngaropea
matéri SS201 / 304/316 atanapi baja karbon
aplikasi Pariksa standar méter aliran pompa bensin
Prinsip Cara ngukur suluh diukur sakumaha tina kapadetan cai dina polumeu konstan 20 ″ C
Katepatan  0,05%, 0,001%, 0,0002%

pedaran ngukur kaléng 

Ukuran AISTAR-Kalibrasi & Prover Volumetrik
2. Diwangun kana NIST Buku Panduan 105-3 Standar, OIML R-120 sareng Manual API Pangukuran Perminyakan Bab 4
3. Dihasilkeun tina Series 304 Stainless Steel, anu nolak karat biasa, tiasa gampang dibersihkeun, nolak bahan kimia organik, henteu
slag tur teu kedah palapis internal. Séri 316 stainless steel sayogi nalika pamundut
4. Kalibrasi Ku Standar Anu tiasa dilacak kana National Institute of Standards and Technology
5. Graduated beuheung sareng skala anu disegel
6. Klep kukupu standar sareng solokan dina titik tengah. Ieu unit anu paling serbaguna kanggo dianggo di lapangan naha
ngosongkeun kana bak, nganggo pompa atanapi gravitasi. Klep bal hiji opsional. Éta pisan dianggo dina aplikasi laboratorium atanapi
dimana aplikasi khusus aya. Solokan terasna bakal neraskeun turunna 7 darajat ku klep bal caket perimeter tina
prover

Déklarasi Ukuran:

Volume nominal dina unggal sistem dipilih sacara ideal dina gandakan 1, 2, sareng 5 (liter atanapi galon) pikeun ngagampangkeun kalibrasi.
Nanging, prover tiasa didamel kanggo ukuran naon waé pikeun nyumponan kabutuhan khusus. Standar lapangan volumetrik ukuran henteu standar anu cocog sareng
sadaya syarat anu sanés bakal dianggap patuh pinuh ku standar ieu.
Suhu dimana ukuran uji sareng provers dirujuk salami kalibrasi sareng nalika dianggo pikeun uji produk minyak bumi
umumna 15,56 ° C (60 ° F). Standar internasional nuduhkeun produk minyak bumi 15 ° C. Provers tiasa dianggo pikeun aplikasi
lian ti produk minyak bumi atanapi di daérah anu suhu rujukan anu béda dianggo pikeun produk minyak bumi. Dina kasus sapertos kitu,
suhu rujukan anu cocog pikeun aplikasi kedah diidéntifikasi sareng dianggo. Salaku conto, suhu rujukan
pikeun provers anu dianggo dina uji susu nyaéta 4,44 ° C (40 ° F).

Diaméter beuheung prover tiasa bénten-bénten; faktor kritis anu kedah diperhatoskeun anu mangaruhan diaméter beuheung nyaéta volume di luhur sareng di handap
nominal, ukuran kalulusan, rohangan minimum antara kalulusan sareng panggunaan pipa eusian sareng sistem pamulihan uap.
* "Total volume beuheung" dihartikeun salaku volume anu aya dina beuheung antara handapeun-paling
kalulusan skala sareng kalulusan skala paling luhur. " Upami ningkat kabacaan kisaran atanapi
ningkat sensitipitas anu dipikahoyong, panjang skala bacaan dina prover tiasa diluyukeun sareng panyesuaian proporsional tina
diaméter beuheung, disadiakeun kandaraan / kendat jangkungna dipasang henteu ngaleuwihan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana