Klep Bawah Darurat

Pedaran pondok:

Bahan sareng Ukuran:

Alloy Aluminium80/100/150 (3 "/ 4" / 6 ")

Beusi sténless80/100 (3 "/ 4")

Propil 1: dipotong darurat klep, dipasang dina handapeun treuk tank ,. Upami tanker ngagaduhan dampak anu parah, darurat dipotong klep bakal rusak sacara otomatis, misahkeun awak tanker sareng pipa handap kana awak tanker mandiri, nyegah kabocoran cair sareng ningkatkeun pisan kaamanan nalika transportasi, janten éta seueur dianggo di panjuru dunya. Produk ieu ogé minuhan standar QC / T932-2012.

Fungsi sareng ciri: darurat ngeureunkeun klep nganggo bahan alloy aluminium, cetakan cor, pangobatan oksidasi heuras dina permukaan, résistansi korosifitas tinggi, aksésorisna di jero nganggo bahan stainless steel, manjangkeun umur jasa na.


Detil Produk

Tanda Produk

Klep handap 45 °

45 (3)
45 (2)
45 (1)

Klep handapeun 90 °

90 (3)
90 (2)
90 (1)

Klep handap 180 °

180 (3)
180 (2)
180 (1)

 

t

 

Panjelasan Produk

Klep suku tanker bahan bakar ogé disebat Bottm Valve dipasang dina handapeun tanker, bagian-bagian luhurna disegel pageuh dina tanker. Desain alur geser éksternal ngawatesan tumpahan produk nalika tankerna rusak, éta otomatis bakal motong diri ngalangkungan alur ieu dina kaayaan anu teu aya pangaruhna dina panyegelan. Ieu épéktip bakal ngalindungan tanker anu langkung ngagulung tina kabocoran pikeun mastikeun kasalametan nalika transportasi. Produk ieu cocog pikeun cai, solar, béngsin sareng minyak tanah sareng bahan bakar lampu sanés, jst.

 

Spésifikasi

Spésifikasi

1. Bahan: Aluminium

2. Ukuran: 3 ", 4"

3. Sambungkeun tipeu: Square Flange

4. Modeu kabuka: Pneumatik

5. Suhu: -20 ~ 70 darajat

Kauntungan & Fitur

1. Tekenan-saimbang Jenis 

Nalika klep ditutup, tekanan BBM henteu tiasa ngadorong muka klep. 

2. Perawatan Surface Husus 

Awak klep sakabeh diliwatan prosés permukaan khusus pikeun ningkatkeun anti korosi. 

3. Awak Hydrodynamic 

Desain sareng angkat tinggi poppet ngirangan lungsur tekanan pikeun masihan tingkat aliran maksimum. 

4. alur geser éksternal 

Minuhan sarat standar pikeun ngawatesan tumpahan produk upami kacilakaan. 

5. Alat Muka Manual 

Nalika diperyogikeun darurat, kontrol pneumatik henteu kapake, éta tiasa dibuka ku cara manual. 

6. Gampang-Cicilan 

Ukuran klep langkung pinter, cocog pikeun paménta rohangan anu langkung alit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami