Tanker Manhole Cover

Pedaran pondok:

Ukuran: 16'', 20'', 460.560.580

Bahan Awak: Aluminium alloy, Carbon Steel, Stainless Steel

Gaya: Clamp, Flange

Pamakéan:
Panutup bolong seri YOJE RKG dipasang dina luhur tanker minyak. Éta mangrupikeun jalan asup internal pikeun ngamuat, mariksa pamulihan uap sareng pangropéa tanker. Éta tiasa ngajagaan tanker tina kaayaan darurat.
Normalna, klep engapan ditutup. Nanging, nalika muatan ngabongkar minyak parobahan suhu luar, sareng tekanan tanker bakal robih sapertos tekanan udara sareng tekanan vakum. Klep pernapasan tiasa sacara otomatis kabuka dina tekanan hawa anu tangtu sareng tekanan vakum pikeun ngajantenkeun tekanan tank dina kaayaan normal. Upami aya darurat sapertos kaayaan anu ngagulung, éta bakal otomatis ditutup sareng éta ogé tiasa nyingkahan ledakan tanker nalika kahuruan. Salaku klep nyapih darurat bakal otomatis kabuka nalika tekanan interior treuk tank ningkat kana rentang anu tangtu.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan:

Awak: alloy aluminium
Tekanan cecekelan: Baja
Klep knalpot: Alloy aluminium
Tombol kaamanan: Tambaga
Segel: NBR

Ngaran Produk Panutup liang pikeun treuk tank
Modél No. RKG-AL-580E
Awak Meterial Paduan AL
Ukuran awak 20 inci
Ukuran Klep Kadesek Darurat 10 inci
Tekanan Gawe 0.254MPa
Tekanan Buka Darurat 21 PMa~32PMa
Laju Aliran Max 7000m3 / jam
Rentang Suhu -20 ~ + 70 ℃
Mode Cicilan Sambungan Flanged
Ngégél NBR
Standar EN13317: 2002

 Fitur:
1. Unggal panutup liang panutup klep darurat nyertakeun klep pernapasan.
2. klep engapan dipasang sakumaha diperyogikeun pikeun ngadamel tanker dina hawa. Setélan tekanan anu béda cocog sareng sarat operasi anu béda.
3. Darurat Nyéépkeun klep sareng napas klep gaduh panyegelan otomatis pikeun nyegah bahaya sareng tumpahan minyak henteu perlu.
4. Buka ganda ngamungkinkeun aman ngaleupaskeun sésana bénsin sateuacan kabuka dina panutup papan.
5. Dua liang buta anu disayogikeun dina tutup utama tiasa dipasang ku klep recovery uap sareng sensor optik.

Ngaran Produk: Alloy Aluminium Tangki Treuk Manhole Cover
Materia: Awak: alloy aluminium
Modél JSMC-560/580
Ukuran gambar: 560mm / 580mm
Technic: Casting
Beurat: 15KG
Tekanan: 0,6Mpa
Tempreture: -30 ° C- + 60 ° C
Média: Béngsin, Diesel, Kerosén, jst

Aluminium Alloy Tank Treuk Manhole Cover dipasang dina luhur tangki minyak tank treuk, anu ngagaduhan fungsi réspirasi internal sareng perna darurat. Klep pernapasan internal tiasa nyaimbangkeun tekanan di jero sareng luar tina minyak nalika transportasi. Alat-alat pereda darurat bakal dibuka kanggo ngaleupaskeun tekanan upami tekanan batinna ningkat pisan. Sanaos treuk tank kacilakaan, pencegahan katup réspirasi internal ngalawan alat-alat anu kakeueum tetep diségel, média dina jero minyak henteu tiasa dibocorkeun, upami sanés éta tiasa nyababkeun kacilakaan serius. Panutup bolong tiasa masang klep pamulihan gas limbah, tolok ukur, sareng sajabana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami