Klep Pamulihan Uap

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Aluminium alloy struktur die-cast, pangobatan anodized.

2. Tegangan spring anu langkung ageung, segel langkung gancang sareng langkung ketat.

3. aliran dipeunteun luhur, turunna tekanan handap.

4. Gampang dipasang.

5. Sadia kalayan sadaya flang TTMA.

6. Ngagunakeun kontrol pneumatik pikeun ngendalikeun bubuka sareng nutup.

7. Dipaké pikeun seueur bagian kapal tanker, loading misah sareng ngabongkar momotanana pikeun bahan bakar anu bénten.

8. 1/4 garis hawa NPT.

9. Minuhan standar EN13083, flange minuhan standar TTMA.


Detil Produk

Tanda Produk

Pangalusna ngajual aluminium alloy tanker fuel tank vapor recovery vent valve for tank tank road tanker
Masang dina Panutup Manhole atanapi di luhur Tanker. Sisi kaluar dihubungkeun sareng selang karét kana pipa pancén uap. Nalika tanker ieu dimuat atanapi unloading pikeun ngendalikeun uap na lebet atanapi kaluar tanker. Ieu mangrupikeun komponén anu penting pisan pikeun sistem recovery uap.

Ngaran Produk  tanker bahan bakar klep pamulihan uap
matéri  alloy aluminium
ukuran 3 "
rentang hawa -20 ℃ - + 70 ℃
sedeng béngsin, minyak tanah, solar, cai, jsb
operasi pneumatik

Pitunjuk pikeun panggunaan jeung kaunggulan tina aluminium tanker bahan bakar tanker vapor recovery vent valve

Masang dina Panutup Manhole atanapi di luhur Tanker. Sisi kaluar dihubungkeun sareng selang karét kana pipa pancén uap.

* Pangobatan Hardening
Awak klep sakabeh diliwatan prosés pengerasan khusus pikeun ningkatkeun kahirupan jasa na.
* Gampang-Operasi
Kontrol sekuen pikeun ngendalikeun klep ayeuna kabuka pikeun séri ngadalikeun klep salajengna kabuka.
* Kualitas luhur
Bagian-bagian aci internal stainless steel mastikeun résistansi korosi na.
* Beurat beurat
* Awak utama didamel tina paduan aluminium, éta langkung terang sareng kokoh.
* Sealing ketat
* Épéktip ngajamin tanker ulah ngaleueur saatos rollover.

Ngaran barang Klep pamulihan uap Jumlah Modél YJ7509
Bahan utama Aluminium Ukuran: 4 ″
Métode operasi Pneumatik Tekanan kerja 0.6MPa
Modeu sambungan Thread Kisaran suhu -20 ~ + 70 ℃
Sedeng Diesel, béngsin, minyak tanah Standar API1004 & EN13083

 

klep recovery uap dipasang dina panutup lubang atanapi di luhur tanker pikeun nyingkahan kebocoran minyak sareng gas dina prosés ngamuat sareng ngabongkar kanggo panggunaan internal.
Nalika treuk tank aya muatan sareng ngabongkar momotanana, éta ngagunakeun controller pneumatik pikeun muka klep poppet pikeun ngajaga aliran minyak sareng gas anu gancang, daur ulang, segel anu efektif sareng kasaimbangan tekanan tank.

Barang Klep pamulihan uap
Modél No. YJ7508
Awak Meterial Paduan aluminium
Métode Operasi Pneumatik
Tekanan Gawe 0.6MPa
Sedeng Bénsin, Kerosén, Diesel
Rentang Suhu -20 ~ + 70 ℃
Nyambung Dicabak
Standar EN13083 standar, flange minuhan standar TTMA.
Ukuranna 4 ″ 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Emergency Cut Off Valve

      Kawat darurat Dipotong Klep

    • Fuel Tank API Dust Cover

      Tutup Tangkuban Bahan Bakar API Debu

      Spesifikasi Téknis Nami produk Api adaptor klep suluh cap debu Diaméter Normal 4inch Pressure Normal 0.6Mpa Open mode manual bahan alloy aluminium Sedeng solar / béngsin Suhu Kerja - + 70 ℃ -40 ℃ API adaptor klep cap lebu suluh pikeun tank protection lalo ngabongkar klep sareng tabrakan gratis, panutup curhat merenah, sambungan dipercaya, posisi buckling segel gasket karét, sacara efektif tiasa nyegah kerentanan. Tekanan dina cam tambaga anodized ...

    • electric barrel pump

      pompa laras listrik

      Pompa laras listrik dilarapkeun pikeun mindahkeun anu bersih, rendah korosif, cairan viskositas rendah tina tong atanapi bak anu sami. kalayan bahan anu béda, motor anu béda, éta tiasa ngompa minyak solar, béngsin, minyak tanah, minyak mesin, minyak hidrolik, minyak nabati, susu, inuman sareng bahan kimia. pikeun béngsin, métanol, alkohol, minyak mesin 220v tunggal frasa ngabeledug buktina motor viton segel ledakan buktina ledakan nasional pikeun minyak masak, minyak pepelakan, cairan kimia, minyak panas kekerasan tinggi gir korosi ...

    • Fuel Dispenser Breakaway Valve

      Klep Dispenser Breakaway Valve

    • 5-Wire Overfill Optic Probe and Socket

      5-Kawat Overfill Optic Probe sareng Soket

      usik sensor optik dipasang dina luhur tutup tangki minyak. Éta mangrupikeun parangkat panyalindungan anti limpahan. Nalika minyak diidinan dieusian kana bak minyak, éta monitor sareng ngendalikeun tingkat minyak kordon. Nalika minyak naék kana kordon, sénsorna bakal masihan peringatan pikeun nyegah minyak teuing atanapi kabur. Ieu mangrupikeun systtem komunikasi watesan kaamanan anu pangsaéna. Awakna gaduh dua struktur input kawat. M20 ématic statik kedah dilengkepan ku hiji gasket sareng hiji cap kanggo ngawangun konduktor. Ieu...

    • Round Flange Ball Valve

      Klep Bola Flange Buleud

      Jinis Bahan Flange Jarak Lubang Jarak Tekanan Paripurna Suhu DN40 (1.5 ″) Aluminium Alloy 85 110 0.6MPA (-20, +70) DN50 (2 ″) 90 125 DN65 (2.5 ″) 115 145 DN80 (3 ″) 130 160 DN100 (4 ″) 155 180 DN100 (4 ″) 275 240