Warta

  • What is a tanker subsea valve

    Naon klep subsea tanker

    Klep laut bawah laut ogé disebut klep pneumatik, klep subsea pneumatik, klep darurat, sareng klep tutup darurat. Kusabab aya sababaraha kacilakaan kecepatan-gancang sareng terowongan kendaraan barang bahaya di Cina di 2014, departemén nagara anu aya hubunganana parantos nguatkeun pengawasan ...
    Maca deui
  • What should I pay attention to when the tank truck is steaming?

    Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika treuk tank nuju nguap?

    1. Sateuacan operasi kapal uap, usik anti limpahan kedah dipiceun. Saatos operasi steamer réngsé sareng bak na didinginkan, éta bakal disimpen deui ti majelis énggal. 2. Sateuacan operasi steamer, colokan fusible di handapeun klep subsea kedah dicabut. Saatos ...
    Maca deui
  • Does the surface of the stainless steel valve also rust?

    Naha permukaan klep stainless steel ogé karat?

    Naon stainless steel? Dina pamahaman seueur jalmi, "stainless steel" mangrupikeun waja anu moal keyeng, tapi seueur nasabah ngahasilkeun bintik karat nalika bintik karat coklat (bintik) némbongan dina permukaan klep stainless steel. Naon sababna? Klep stainless steel gaduh kamampuan ...
    Maca deui
  • What should I do if the self-sealing refueling gun cannot be self-sealing?

    Naon anu kuring kedah lakukeun upami bedil ngeusian suluh nyalira sanés tiasa ngégél diri?

    Naha bedil suluh dina treuk bahan bakar tiasa nyéépkeun nyalira gumantung kana naha rohangan vakum tiasa ngawangun vakum anu cekap. Ku alatan éta, nalika gun ngisi suluh henteu tiasa diséépkeun nyalira, éta kedah utamina direngsekeun numutkeun ideu ieu: 1. Pariksa upami segel dina sendi antara ba ...
    Maca deui