Naon klep subsea tanker

Klep laut bawah laut ogé disebut klep pneumatik, klep subsea pneumatik, klep darurat, sareng klep tutup darurat. Kusabab aya sababaraha kacilakaan kaamanan gancang-gancang sareng torowongan tina barang-barang bahaya di Cina di 2014, departemén nagara anu aya hubunganana parantos nguatkeun pengawasan pabrikan kendaraan tank sapertos tank tank minyak, sareng GB 18564.1 anu dikaluarkeun ku Subcomm Komiti Tekanan Seluler Tekanan Nasional Komite Standarisasi Kapal -2006 "Kandaraan Tangki kanggo Angkutan Jalan Barang Cairan Anu Bahaya Bagian 1: Syarat Téknis pikeun Tangki Atmosfir Logam" jelas-jelas nyatakeun yén klep tutup darurat kedah dipasang di handapeun bak pikeun ngangkut jalan barang bahaya cair.
Struktur sareng komposisi:
Klep kapal selam tanker sanés ngan ukur saluran anu dianggo ku tanker pikeun ngamuat sareng ngabongkar minyak, tapi ogé komponén inti anu ngendalikeun sareng mareuman sirkuit minyak. Utamana diwangun ku cangkang, mékanisme sealing, mékanisme kontrol, flange sambungan tank sareng flange outlet. Mékanisme sealing dipasang dina awak tank nalika dipasang sareng disambungkeun kana piring handapeun tank ngalangkungan flange sambungan tank; Mékanisme na nganggo kakuatan elastis tina spring stainless steel pikeun ngalakukeun panyiri otomatis aksial sahingga klep handapeun dina kaayaan anu biasana ditutup; operasi muka sareng nutup dilakukeun ngalangkungan mékanisme kontrol.
fungsi:
Nalika kakuatan henteu saimbang éksternal dirangsang, cinyusu internal sareng bobot klep tiasa dipicu, sahingga motong pipa minyak dina 10S, mastikeun kasalametan medium dina mobil, nyegah kabocoran, ignition, sareng ledakan; ngajaga babaturan supir, barang dina mobil, sareng anu aya hubunganana di luar mobil Harta sareng kaamanan biologis!


Pos waktos: Aug-03-2020