Naon anu kuring kedah lakukeun upami bedil ngeusian suluh nyalira sanés tiasa ngégél diri?

Naha bedil suluh dina treuk bahan bakar tiasa nyéépkeun nyalira gumantung kana naha rohangan vakum tiasa ngawangun vakum anu cekap. Kusabab kitu, nalika gun ngisi suluh henteu tiasa diségel nyalira, éta kedah utamina direngsekeun numutkeun ideu ieu:

1. Pariksa naha segel dina sendi antara tong sareng awak gun dipercaya. Pariksa naha O-ring rusak di sendi. Upami rusak, éta tiasa digentos saatos diganti.

2. Upami aya bahan asing dina permukaan lapis tina klep kerucut laras, angkat laras sareng cabut kokotor sareng pasang deui.

3. Pariksa rohangan vakum pikeun kabocoran. Nalika panutup vakum, diafragma vakum rusak atanapi sekrup ngonci henteu aya, vakum henteu tiasa dibentuk sareng diségel diri.

4. Laju aliran leutik henteu nyéépkeun nyalira: dina kasus laju aliran leutik, laju aliran cairna handap, pangaruh sedot aliran cair lemah, rohangan vakum moal ngahasilkeun vakum anu cekap, sareng kakuatan spring tina cinyusu teu tiasa diungkulan pikeun ngadamel bedil suluh nyalira nyalira.

5 Upami anjeun ngartos prinsip damel sareng panggunaan gun bahan bakar mandiri, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal masihan anjeun waleran anu nyugemakeun.

 Naha bedil suluh dina treuk bahan bakar tiasa nyéépkeun nyalira gumantung kana naha rohangan vakum tiasa ngawangun vakum anu cekap. Kusabab kitu, nalika gun ngisi suluh henteu tiasa diségel nyalira, éta kedah utamina direngsekeun numutkeun ideu ieu:

 1. Pariksa naha segel dina sendi antara tong sareng awak gun dipercaya. Pariksa naha O-ring rusak di sendi. Upami rusak, éta tiasa digentos saatos diganti.

 2. Upami aya bahan asing dina permukaan lapis tina klep kerucut laras, angkat laras sareng cabut kokotor sareng pasang deui.

 3. Pariksa rohangan vakum pikeun kabocoran. Nalika panutup vakum, diafragma vakum rusak atanapi sekrup ngonci henteu aya, vakum henteu tiasa dibentuk sareng diségel diri.

 4. Laju aliran leutik henteu nyéépkeun nyalira: dina kasus laju aliran leutik, laju aliran cairna handap, pangaruh sedot aliran cair lemah, rohangan vakum moal ngahasilkeun vakum anu cekap, sareng kakuatan spring tina cinyusu teu tiasa diungkulan pikeun ngadamel bedil suluh nyalira nyalira.

 5 Upami anjeun ngartos prinsip damel sareng panggunaan gun bahan bakar mandiri, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal masihan anjeun waleran anu nyugemakeun.

 


Waktos Post: Sep-25-2019