Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika treuk tank nuju nguap?

1. Sateuacan operasi kapal uap, usik anti limpahan kedah dipiceun. Saatos operasi steamer réngsé sareng bak na didinginkan, éta bakal disimpen deui ti majelis énggal.

2. Sateuacan operasi steamer, colokan fusible di handapeun klep subsea kedah dicabut. Saatos operasi steamer réngsé sareng awak tank didinginkan, éta disimpen deui ti majelis énggal.

3. Sateuacan operasi steamer, topéng pipa pamulihan minyak sareng gas kedah dipiceun. Saatos operasi steamer réngsé sareng awak tank didinginkan, éta bakal disimpen deui ti majelis énggal.

4. Nalika dioperasikeun steamer, pipa uap kedah leres-leres dipasang kana muara bak kanggo nyegah pipa uap tina dialungkeun tina bak sareng nyababkeun kaduruk.

5. Personalia anu damel dina kapal uap kedah nganggo pasokan panyalindungan tanaga gawé anu saé. Nalika mindahkeun sareng ngalereskeun pipa uap, aranjeunna kedah diurus sacara lembut pikeun nyegah gesekan antara pipa sareng awak tank.

6. Saatos operasi steamer réngsé, tutup klep pipa uap sareng candak pipa uap.


Pos waktos: Jun-02-2020