Tekanan klep klep

Pedaran pondok:

Tekanan vakum Vent Valve Valve pikeun tanker

Tekanan Vakum Tekanan dipasang dina bagian luhur pipa curhat tina bak panyumputan bahan bakar bawah tanah atanapi di darat. Cap curhat sareng layar kawat internal didesain pikeun ngajagaan saluran curhat tank tina gangguan sareng sumbatan tina cai, lebu atanapi serangga. Popét anu biasana ditutup dina klep dibuka dina tekanan atanapi setting vakum anu parantos ditangtoskeun pikeun ngamungkinkeun tanki curhat.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Tekanan vakum klep relief klep
kode modél FBRC
aplikasi pom bénsin, sagala jinis tanker, cai jeung sajabana
tekanan kerja tekanan sedeng
matéri alloy aluminium
Jaminan Sataun

Pitunjuk pikeun dianggo

Klep tekanan vakum dipasang dina bagian luhur saluran pipa knalpot, upami tekanan dina bak ngalangkungan nilai tekanan anu tos ditangtoskeun, klep vakum bakal dibuka, knalpot atanapi inspirasi otomatis pikeun nyegah tekanan dina pipa ageung, mastikeun kasalametan tank 

Ngaran Produk Klep Kasalametan Vakum Aluminium
Bahan Awak Alloy Aluminium
Téknik Casting
Diaméter Nominal DN50 / 2 "
Rentang Tempreture -20 ° C ~ + 70 ° C
Sedeng béngsin, minyak tanah, solar, cai, jsb

Catetan Instalasi:

1. Utas tina nozzle curhat kedah dilapis ku sealing benang anu henteu ngeraskeun sareng tahan minyak.

2. Nalika nyambungkeun, punten perhatoskeun yén rengkuhna ngan ukur bertindak dina pesawat clamping tina sambungan pipa, henteu dina awak klep komposit.

Catetan:

1. Entong nutupan palabuhan curhat 

2. Klep tekanan vakum dipasang di luhur sump tina tank panyimpenan

3. Panutup knalpot sareng jaring internal didesain pikeun ngajagaan jalur ventilasi tanki bahan bakar tina serangga éksternal. Awak klep bakal kabuka / ditutup nalika tekanan atanapi setting vakum anu parantos ditangtoskeun

4. klep tekanan vakum dipaké babarengan sareng sistem pamulihan minyak sareng gas terpusat atanapi sistem pamulihan minyak sareng gas anu disebarkeun

5. Nalika dianggo pikeun pamulihan minyak sareng gas, jaga tekanan tank anu tangtu sareng ngirangan karugian volatilisasi béngsin


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Fuel Dispenser Oil Indicator

      Indikator Minyak Dispenser Suluh

    • Petroleum Drop Hose

      Selang Minyak Bumi

      Pedaran Produk 1. Konstruksi: Tabung: Karét sintétik tahan ka béngsin, solar, minyak suluh. Penguatan: Kawat kakuatan Single Tunggal dikepang. Panutup: Sintétis karét-Seuneu Tahan, teu tahan nganggo, tahan ozon tahan cuaca. 2. Suhu: -40 ℃ dugi ka + 70 ℃ 3. Warna: Hideung, Biru, Beureum sareng Héjo jsb 4. Aplikasi: Kanggo aplikasi pompa dispensing bahan bakar, kalebet béngsin, solar, suluh oksigén (dugi ka maksimal 15% sanyawa teroksigasi ), minyak pelumas, sareng minyak mineral sanés ...

    • Vapor Recovery Oil Rubber hose

      Selang Karét Minyak Pamulihan Uap

    • Fuel station Spill Container

      Stasion suluh Spill Container

      Spill Container nyaéta pikeun ngumpulkeun minyak kebocoran nalika tanker anu dibongkar. Bahan panutup nyaéta Baja Karbon (atanapi Aluminium), awakna tangguh. Awak dipasang dina lapisan kerikil, éfisién tiasa nyegah pangaruh éksternal pikeun nyegah kabocoran wadahna. Desain anu unik sareng wajar pikeun nyayogikeun beurat kapal tanker anu nyetir dina éta. Aya Drain Valve, nalika narik klep ieu, éta bakal ngaleupaskeun bahan bakar di jero balik ka awak Bahan tanker bawah tanah ...

    • Foot Operated Gauge Hatch

      Hatch Dioperasikeun Gauge Hatch

       Pangukuran Tingkat Minyak Pangsaéna biasana dipasang dina luhur treuk minyak, dipaké pikeun ngukur dina jero tingkat minyak, tés, tempreture sareng nyandak sampel. Hatch hatch nganggo awak alloy aluminium, aya slot aturan ukuran di jerona, nalika ngukur tingkat minyak, éta bakal nyegah aturanana ngaluncurkeun sabab percikan tetep kaamanan gunung minyak. Spésifikasi Nami produk: Tingkat Minyak Pangukur Pangukuran Terbaik: awak: ukuran paduan aluminium: 6 ″ diaméterna: 6 ″ téknik: operasi casting: tekanan manual: 0 ...

    • Manhole Dome Lid

      Manhole Kubah Tutup